Hae
Sarkasmia ja shampanjaa

Hei vaan hei, Vaikuttajamedia!

Tänään perjantaina 31.1.2020 Sarkasmia ja shampanjaa -blogi on iloisesti siirtynyt tänne Vaikuttajamedialle. On siis ehdottomasti paikallaan esitellä itseni kaikille uusille tuttavuuksille.

Olen jetset-mimmi vangittuna pakilalaisen perheenäidin vartaloon. Olen myös tradenomi, viestijä, lentoemäntä, tapahtumatuottaja, eläkkeellä oleva matkaopas sekä oman elämäni projektipäällikkö. Harrastan joogaa, luomusamppanjoita ja supersankarielokuvia. Arvostan ihmisiä, jotka seuraavat unelmiaan, enkä voi sietää vätyksiä, korianteria tai huumorintajuttomuutta. Minun mielestäni mutsitkin saavat käydä töissä ja harrastuksissa, varata hotellihuoneen vain itselleen tai vaikka juhlia aamuun asti.

Aloitin tämän blogin raapustamisen, koska huomasin, että ihan kaikki muutkin sellaista pitävät ja koska minulla on niin valtavasti sanottavaa  aivan kaikesta. Joku voisi kutsua tätä lifestyle -blogiksi, mutta vaikka minulla onkin vauhdikas elämä (life), ei siinä paljon tyyliä ole (style).

Tervetuloa silti seuraamaan arkeani ja toisinaan myös juhlaa!

Jotta pääsisit jyvälle, mistä näissä horinoissani oikein on kyse, suosittelen tutustumaan vähintäänkin seuraaviin aiempiin kertomuksiini:

Elämäntyyli:

”Jos et ole sosiaalista sorttia vanhempana ja halua keskustella junan leikkipaikalla muiden äityleiden ja iskälöiden kanssa välikausivaatteista tai nukkumisjärjestelyistä, ota isot kuulokkeet mukaan ja ole kuuntelevinasi musiikkia.”

Ura:

”Jos on rakentanut sellaisen brändin itselleen, jota sisältö tukee ja joka luontevasti siihen solahtaa, arvostavat seuraajat sisältöä, oli se kaupallista tai ei. Minusta kuitenkin tuntuisi oudolta mainostaa vaikkapa leipää, jos en sellaista normaalisti ikinä söisi. (Mutta minä syön, lähettäkää siis leipää. Ja sirkushuveja!)”

Vanhemmuus:

”Uskokaa siis kun sanon, että tämä vanhemmuushomma ei ole ollut minulle koko ajan vaivatonta, vaikka paperilla kaikki on mennyt ihan loistavasti.  On verrattain hyvät tukiverkostot ja dumppasin lapsen päiväkotiinkin jo alle vuoden ikäisenä ammatti-ihmisten koulutettavaksi. Silti vanhemmuus on toisinaan minulle haastavaa ja etenkin äitiyden sekä työn yhdistäminen vaatinut epäonnistumisia ja ääripäitä. Kantapään kautta kuitenkin oppii.”

Sarkasmi:

”Minun aikuismainen vinkkini tilanteeseen, jossa tapaat yllättäen jonkun, jonka kanssa olet joskus ollut intiimeissä tekemisissä, on seuraavanlainen: piiloudu hatun ja aurinkolasien alle, jos mahdollista. Jos tämä ei onnistu, koska olet vaikkapa töissä, niin sitten ihan pokkana vaan olet niin kuin et olisikaan.”

Shampanja:

”On toki hyvin keskieurooppalaista tulla koko perheen voimin Viini&ruoka -tapahtumaan ja se on luonnollisesti kaikkien oikeus. Kuitenkin henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että lauantai-ilta, viinimessut ja vauva eivät sovi samaan lauseeseen. Vaikka sinä osaisit  nauttia ruoasta ja viinistä sivistyneesti, on siellä kuitenkin aina heitä, jotka ovat maistelleet muutaman Ripasson liikaa.”

Jos et jaksa lukea mitään yllä mainituista aiemmista kirjoituksistani, lue edes tämä  postaus ja olet täysin kartalla siitä, mistä tässä hommassa on pohjimmiltaan kysymys.

PS. Koska olen moderni ihminen, olen sosiaalinen myös mediassa:

Instagram: @sarkasmiajashampanjaa

Facebook: @Sarkasmia ja shampanjaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *