Hae
Sarkasmia ja shampanjaa

Millä hakusanoilla blogiini päädytään ja kaikkien aikojen luetuimmat postaukset

Olen viime aikoina tutkinut aika paljon blogin analytiikkaa. Sen vuoksi ajattelin jakaa sitä vähän. Tämä analytiikka on melko hyvin linjassa sen kanssa, mitä olen ajatellutkin. Teitä lukijoitani kiinnostaa äitiys- työ- ja lifestyle -sisällöt.

Tosin jo lähes neljä vuotta vanhan lätkänpelaajien pokaamis-postauksen suosio jaksaa aina yllättää. Se nousee säännöllisesti Googlen hakutuloksissa.

Kaikkien aikojen luetuimmat postaukseni top 10

  1. Hokihutsun muistelmat -kuinka iskeä jääkiekkoilija? (2016)”Suosittelen ulos lähtemistä vain silloin kun joukkue oletettavasti liikkuu laumassa, jolloin heidät on helpompi paikantaa. Tällaisia iltoja ovat esimerkiksi maajoukkuetaukojen alkaminen, pikkujoulut, saunaillat, kauden päättyminen ja mestaruusjuhlat. Otathan huomioon, että kaksi viimeistä saattaa osua arkipäivälle, joten on huolehdittava hyvissä ajoin, että saat töistä lomaa silloin kun mahdollisesti kaupunkisi joukkueella kausi loppuu.”
  2. Myyttejä lentoemännän työstä (2017)”Jos glamourilla tarkoitetaan sitä, että herää neljän aikaan aamuyöllä, on kotona vasta myöhään iltapäivällä tai viiden päivän kuluttua, työskentelee myös joulut sekä juhannukset ja keräilee päivät pitkät roskia pieneen kärryyn, niin kyllä, lentoemännän työ on täynnä loistoa.”
  3. Mikä on parasta lentoemännän työssä vol2.(2019)”Mielestäni alalle hakeutuu samanhenkistä porukkaa siitä huolimatta, että miehistössä saattaa olla sairaanhoitaja, restonomi, oikeustieteen maisteri ja verotarkastaja.”
  4. Mitä on tapahtumatuottajan työ? (2017)Jos minun pitäisi kuvata tapahtumatuottajan työtä kolmella sanalla, ne olisivat: monipuolinen, hektinen ja antoisa. Tuottajana työskennellessäni pääsin käyttämään sekä luovaa että analyyttistä puoltani. Tarvitsin niin esimies- kuin esiintymistaitojakin.”
  5. Rusinat eivät ole saatanasta seuraava ja muita vinkkejä kakaroiden kanssa matkaamiseen (2019)Joten jos muksusi vasta opettelee potalle, on hyvä idea laittaa vielä vaippa tämän yhden lentomatkan ajaksi sen sijaan, että otat potan mukaan ja käytät sitä siellä keskellä matkustamoa juuri kun ollaan lähdössä ilmaan.”
  6. Ettei vain olisi kärpäsenkakka? -Yöpyminen Bengtskärin majakassa (2019)”Parhaimmillaan kokemus olisi varmasti, jos lähtisi isolla porukalla ja varaisi koko höskän. Kun päiväretkeläiset puoli neljän pintaan lähtivät veneellä takaisin kohti Kasnäsiä, jäimme keskenämme luodolle. Siinä olisi ollut aihetta agathachristiemäiseen dekkariin.”
  7. Miten päästä promoottoriksi? (2016)”Olen ollut VIP-hostina, messuemäntänä ja kävelevänä sombrerona. Olen esitellyt niin kosmetiikkaa, partakoneita kuin paristojakin. Olen maistattanut kaikkea rahkasta suklaaseen, myynyt festareilla viinaa milloin missäkin larppausasussa ja pyörinyt autotapahtumissa ratatyttönä.”
  8. Ajatuksia raskaudesta palautumisesta ja kokemuksia Kuntouta keskivartalo -äitikurssista (2018)”Voin kertoa, että Internetistä löytyy melko kirjavaa tietoa niin raskausajan liikuntasuosituksista kuin siitä, miten tuosta koitoksesta oikein pitäisi palautua sekä siitä, milloin ja miten on turvallista aloittaa kuntoilu. Myös lähipiirillä tuntuu olevan aiheeseen sanansa sanottavana.”
  9. Sosiaalinen introvertti (2018)”Työelämässä minun on helppo ottaa sosiaalinen rooli, vaikka yksityiselämässä vetäytyisinkin nurkkaan häpeämään.”
  10. Synnytyskertomus, jota minun ei pitänyt kertoa (2017)”Jossain vaiheessa yritin vähän nukkua ja kuulin viereisestä synnytyssalista jonkun toisen tulevan äidin huudot. Kuulosti siltä kuin joku olisi raiskannut häntä kaktuksella.”

Google on ystävä

Usein tänne päädytään Googlettamalla muun muassa isyyspakkausta, ristiäisten järjestelyitä, parasta holitonta skumppaa, jotain lentoemännän työhön liittyvää, kuinka isketään jääkiekkoilija tai brunssipaikkoja Helsingissä, mutta myös näitä on haettu:

  • En halua baby shower
    En minäkään.
  • Kauhu synnytyskertomuksia
    Se oli kyllä yksi ”horror story”.
  • Sarjaseurustelija
    En ole, mutta tunnen muutaman!
  • Henkilökunnan vaihtuvuus hyvä vai huono
    No ei se kovin hyvä asia ole.
  • Suojeluskunnan marssi
    MIKÄ?
  • Raskaus väsymys pahimmillaan
    Se on kamalaa eikä sille mahda mitään.
  • Viihdyn parhaiten yksin
    Niin minäkin.
  • Joulumieli sarkasmi
    Lässynläätä ja kliseitä.
  • Imetyskohu
    Näitähän riittää.
  • Nahkahanskat blogi
    Liittynee lentoemännän työhön. Toivottavasti.
  • Lentoemäntänä deittailu
    On ihan kuin muissakin ammateissa deittailu.
  • Sinkku lentoemäntä
    Valitettavasti en ole.
  • Lentoemännät kymppikerhossa
    Joudun tuottamaan pettymyksen tässäkin asiassa.
  • Shampanjaa kaikille
    Nyt ollaan asian ytimessä!
  • Hienon naisen opas
    No semmoisia ei kyllä täältä löydy.
  • Parasta lähiössä
    Kerro minullekin, jos löydät vastauksen!
  • Shampanja synnytyksen jälkeen
    Ei ollutkaan ensimmäisenä eikä toisenakaan mielessä, vaikka olisi voinut kuvitella.
  • Ketkä pikkuleijonista nuuskaa
    En tiedä, mutta veikkaisin että aika moni.
  • Ketunnokat
    Löytyy!
  • Samppanja kielitoimisto
    Kyllä, kukaan ei ole täydellinen. Blogini nimessä on kirjoitusvirhe. Lue lisää: Sarkasmia ja kirjoitusvirhe
  • Miksi miehet pitävät lentoemännistä?
    En todellakaan tiedä, mutta sillä sain oman mieheni aikoinaan pokattua.Ja loppuun oma henkilökohtainen suosikkini:
  • Marjo sun pitäis tehdä jotain tolle sun perseelle
    Jätän tämän tähän.

Seuraa minua myös Instagramissa: @sarkasmiajashampanjaa

2 kommenttia

  1. Saila kirjoitti:

    Katsoin tossa just kans omia hakusanojani. Mun blogiin on päädytty mm. hakusanoilla ”ensimmäinen lapsi isänmaalle” ja ”some sonta”. Nää oikeastaan kattaakin mun blogin sisällön 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *