Hae
Sarkasmia ja shampanjaa

Mielensäpahoittajan ärsytyslista vol 6.

En olekaan aikoihin ärsyyntynyt mistään. Tai no, se on emävale. Olen ärsyyntynyt monistakin asioista, en vain ole listannut niitä tänne blogiini. Nyt listaan.

  1. Ihmiset, jotka eivät välitä (kuin itsestään). Eniten vituttaa tällä hetkellä ihmiset, jotka eivät välitä. Siis kaikki, jotka roskaavat, eivät piittaa lainkaan muiden tunteista tai lähimmäisistä ja tuijottavat vain omaa napaansa. Mikään ei ole heidän vikansa tai kosketa heitä. Jos jotain tapahtuu, he ovat aina uhreja.
  2. Vanhemmat, jotka kyttäävät ja arvostelevat toisten vanhempien tekemisiä. Minusta on tosi jeppis, jos sinun Erno-Pippurisi syö vain oman maan kasviksista itse tehtyä luomusosetta, on kotona eskari-ikään asti ja leikkii vain sinun itsesi puusta veistämillä ikäkauteen sopivilla kehittävillä leluilla. Kaikin mokomin. Minä olen kuitenkin erilainen vanhempi, eikä se tee minusta sen huonompaa. Lapsi tarvitsee rakkautta, rajoja, ruokaa, unta, turvallisuutta ja puhtaita vaatteita. Oman maan kasviksista tehty luomusose on ekstraa. Vanhemmuus ei ole kilpailu ja kukaan ei siitä saa mitalia.

  3. Kun netti ei toimi. Raivostun tästä päivittäin. Viimeksi tätä postausta kirjoittaessani.
  4. Suorituspaineet kesästä. Etenkin nyt kun on aurinkoista ja hellettä, pitäisi koko ajan olla tekemässä jotain kesäisää. No, käytiin me Porvoossa viikonloppuna. Ainiin ja sitten luin semmoisenkin jostain, että ilmeisesti sellaisten vanhempien, joilla ei ole muuten kesälomaa, pitäisi ottaa palkatonta vapaata koko kesäksi, ettei lasten tarvitse olla päiväkodissa…
  5. Huonosti nukutut yöt. Ulkona haukkuu koira. Sisällä naukuu kissa. On tuskastuttavan kuuma ja ahdistaa. Huonosti nukutut yöt muuttuvat väistämättä huonotuulisiksi päiviksi ja sekös vituttaa sekin.
  6. Huutavat naapurit. Naapurustossamme on neljä uutta perhettä. Jossain näistä huudetaan tosi paljon. Siis riitely-huutoa. Ovi auki. Se on ihan vitun kiusallista. Muutan maalle.

Lue myös:

Mielensäpahoittajan ärsytyslista vol. 5

Aiemmin minua ovat ärsyttäneet:

Mielensäpahoittajan ärsytyslista

Mielensäpahoittajan ärsytyslista vol.2

Mielensäpahoittajan ärsytyslista vol. 3

Mielensäpahoittajan ärsytyslista vol 4

Minua ärsyttää myös:

Some-käyttäytyminen

Erilaisten pariskuntien some-käyttäytyminen

Masuasukki, paituli ja ketä meitä nyt oli

En ymmärrä ihmisiä, jotka eivät petaa sänkyään ja muut epäsuositut mielipiteeni

Äitiyslomalla ketutti vähän kaikki

Toim.huom. En välttämättä enää tänä päivänä todellakaan jaksa ärsyyntyä kaikista näissä vanhemmissa kirjoituksissani mainituista vitutuksen aiheista. Osa niistä tuntuu nyt jopa melko naurettavilta. Olenhan nykyään tosi seesteinen mutsi. Kulmat ovat sitä myöten hieman hioutuneet ja perspektiiviäkin saattanut tulla.

2 kommenttia

  1. mieldnsäpahoittaja kirjoitti:

    vituttaa ko sinua koskaan kun lempivaate on likainen kun se pitäis saada päälle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *