Hae
Sarkasmia ja shampanjaa

Kuukauden kymmenen: heinäkuu

Se on sitten jo heinäkuu. Jännittävää! Minulla on ensi viikolla vähän lomaa ja nyt tulevana viikonloppuna tiedossa muun muassa brunsseilua ja saunomista ystäväporukalla. Ensi viikolla menen yhdeksi yöksi Turkuun ja sitten on ohjelmassa mökkeilyä. Muuten heinäkuu menee pitkälti töiden parissa, mutta ei se haittaa. Olen kiitollinen, että ylipäätään on töitä.

Viime kuun listaan jälleen kerran palatakseni:

  • Terassilla kävin ainakin kaksi kertaa.
  • Hääkolttu edelleen likainen.
  • Raparperipiirakka leivottu.
  • Autenttinen espanjalaistyylinen ilta päättyi niinkin autenttisesti, että lähdimme ravintolasta kesken illallisen hotelliin nukkumaan. (Toim. huom. kello oli jo kymmenen.)
  • Kaksi blogipostausta per viikko -taktiikka ei onnistunut. Ehkä yritän syksymmällä uudelleen.
  • Juhannusreissu Savoon sukuloimaan jätti ristiriitaisia tunnelmia. Toivottavasti tyttärelle kuitenkin hyviä muistoja noin sadasta hyttysenpistosta huolimatta.

Heinäkuu

Kuukauden ensimmäisen aamun ensimmäinen ajatus: Päässäni ei ollut rehellisesti sanottuna yhden yhtä ajatuksenpoikastakaan, vaan kumisi tyhjää.

Tämän kirjan aion lukea: George R.R. Martin Korppien kestit (Tulen ja jään laulu, osa 4)

(Työ)asia, jonka aion saada valmiiksi: En yhtikäs mitään ylimääräistä.

(Työ)asia, jonka tiedän roikkuvan puolivalmiina vielä tämän kuukauden jälkeenkin: Minulla on kasa vanhoja papereita, jotka pitäisi käydä läpi. En löisi vetoa, että ne ovat järjestyksessä elokuun alussa.

Lausahdus, josta saan juuri nyt energiaa arkeeni:

On niitä jotka jäävät, ja toisia jotka lähtevät, niin on ollut aina. Kukin saa valita itse, mutta on valittava ajoissa, eikä koskaan saa antaa periksi.

Nuuskamuikkunen, kirjasta Muumilaakson marraskuu (1970)

Ruoka, jota aion kokeilla:  Haluan grillata jättikatkaravunpyrstöjä!

Tässä kuussa tapahtuvista asioista eniten olen odottanut tätä ja nyt se viimein toteutuu: Minulla on tosiaan muutama lomapäivä ja aiomme mennä vuotuiselle mansikanpoimintaretkelle.

Asia, joka tuntuu ristiriitaisimmalta: Haluaisin ihan hirveästi varata syksylle matkan Frankfurtiin ja/tai Lontooseen ystävieni luo.

Yksi tavoite, joka on mahdollista saavuttaa: Yritän edelleen vältellä julkista liikennettä ja suosia pyöräilyä.

Minkä asian haluaisin lapseni muistavan tästä kuukaudesta: Lomaviikon tietenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *