Hae
Sarkasmia ja shampanjaa

Everydaydesign: monikäyttöisiä ja tyylikkäitä tuotteita kotiin

Kaupallinen yhteistyö: Everydaydesign

Muutama vuosi sitten tein aiemman yhteistyön Everydaydesignin kanssa ja kerroin silloin hieman tarinaa yrityksen taustalla sekä nostin esille muutamia suosikkituotteitani. Samat suosikit porskuttavat edelleen ja nyt ajattelinkin kertoa niiden monista käyttötarkoituksista sekä jakaa muutaman PRO-vinkin.

Everydaydesign: Monikäyttöiset, käytännölliset ja tyylikkäät tuotteet

HELSINKI-teline juuttikasseineen on päässyt käyttöön sekä tyylikkään ja käytännöllisen kierrätyspisteen mahdollistajana että jälkeläisen huoneessa lelujen säilytyspaikkana. TAMPERE-tarjoiluvaunu puolestaan on seilannut mukana lapsen leikeissä milloin nukkejen kerrostalona, milloin no, tarjoiluvaununa. Kuitenkin varsinainen paikka sille on tunnelmanluojana olohuoneessa pianon kupeessa tyylikkäänä ja ylväänä kantaen muutamaa kirjaa ja kukkavaasia tai kynttilöitä. Vaikka tarjoilukärry esiintyy edukseen pianon vieressä kynttilöiden ja kirjojen kera, siirrämme sen toisinaan sohvan viereen kun katsomme elokuvaa ja tarvitsemme laskutilaa herkuille.

 

Edelleen ihastelen myös kruunu-naulakkoa, joka on lapselle tärkeiden asioiden, ikivanhan laukun ja äidin vanhojen muovihelmien, ikioma säilytyspaikka.

Minusta parasta näissä tuotteissa on kotimaisuus, vastuullisuus sekä monikäyttöisyys. Kierrättämisen opettelu lapsen kanssa on ollut helppoa kun pahveille, purkeille, purnukoille ja pulloille on omat paikkansa helposti saavutettavissa HELSINKI-telineessä.

Lisäksi yhteisistä kierrätyslenkeistä on tullut minulle ja jälkeläiselle mukava harrastus, sillä meillä ei ole talonyhtiössä kuin sekajäte ja paperi, joten muovit, lasipurkit, metallit sekä pahvit viemme muutaman viikon välein jalkaisin tai pyörällä lähimmälle ekopisteelle, joka sijaitsee noin 1,5km päässä.

Alla kolme vinkkiä kierrätykseen:

  • Laita juuttikassin sisäpuolelle telineen kahvaan kiinni pieni pussi metallijätteelle niin saat sekä lasipurkit että metallit samaan kassiin.
  • Kaikkien kierrätysratkaisujen ei tarvitse olla kaapissa piilossa tai edes keittiössä. Meillä on muovit ja sekajäte tiskialtaan alla kaapissa, pahvit ja lasi sekä metalli keittiössä, paperinkeräys eteisessä ja pullot olohuoneessa.
  • Ihan pientä lastakin voi opettaa kierrättämään ja tehdä kierrätyksestä yhteisen harrastuksen kävelylenkkien muodossa, jos kierrätysasema on kauempana.

Lue myösEveryday Design tekee arkipäiväisestä kierrättämisestä tyylikästä

Seuraa Instagramissa: @sarkasmiajashampanjaa @everydaydesign

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *