Hae
Sarkasmia ja shampanjaa
Kaupallinen yhteistyö

Everyday Design tekee arkipäiväisestä kierrättämisestä tyylikästä

Kaupallinen yhteistyö: Everyday Design

*Kaupallinen yhteistyö: Everyday Design

Everyday Design on suomalainen pieni perheyritys. Se valmistaa ratkaisuita, jotka tekevät kierrättämisestä hienostuneen sisustuselementin. Lisäksi valikoimaan kuuluu muun muassa valaisimia, muistitauluja ja tarjoiluvaunuja. 

Everyday Design on perustettu vuonna 1995. Ensimmäisiä tuotteita oli alun perin maitotölkistä inspiraationsa saanut Talovalaisin, joka on edelleen tyylikäs sekä ajankohtainen. Tuotteet valmistetaan ja suunnitellaan Suomessa. Yrityksen taustalla häärää alun perin lakia opiskellut muotoilija Helena Mattila sekä hänen markkinoinnista ja yrityksen viestinnästä vastaava tyttärensä Saara Sorri.

Everyday Design valmistaa vähän, mutta asiaa

Everyday Designin showroomilla Kaapelitehtaalla taannoin vieraillessani kohtasin välittömän tunnelman sekä mielenkiintoisten, rönsyilevien ja hauskojen tarinoiden lisäksi tyylikkäitä, mutta käytännöllisiä sisustustuotteita.

Showroomilla oli esillä myös joukko veikeitä naulakoita, joista vaaleanpunaiseen kruunu -naulakkoon ihastuin ikihyviksi. Harmikseni sain kuulla, ettei tuote ole myynnissä lainkaan. Voitte siis kuvitella riemuni, kun olin hakenut postista paketin, ja sieltä paljastui pienenä lisämausteena tuo ihana, uniikki naulakko (kuvassa alla) tyttäreni huoneen tarpeisiin.

Parasta kuitenkin on, että he lupasivat ottaa naulakot jossain kohtaa myyntiin. Kannattaa siis laittaa Everyday Design seurantaan vähintäänkin somekanavissa @everydaydesign

Suosikkejani Everyday Designin valikoimista ja lahjakortin arvonta Instagramissa

Minä valikoin pitkään ja hartaasti, minkä telineistä haluan kotiini. Koko- ja värivaihtoehtoja on monta. Lopulta arvoin valkoisen, mustan ja harmaan Helsinki -telineen välillä. 

Päädyin Saaran harjaantuneen silmän avustuksella hopeanväriseen telineeseen ja luonnonvalkoisiin juuttikasseihin. Olen ollut ratkaisuun tyytyväinen. Kolmevuotias tyttäreni oppi nopeasti kartongin, metallin ja pullojen kierrätyksen uudet paikat keittiössä. (Toim. huom.muovit ja sekajätteet keräämme edelleen roskiskaapissa oleviin ämpäreihin piiloon.)

Kolme suosikkiani Everyday Designin valikoimista:

 1. Helsinki -telineet ovat tosiaan muokanneet keittiömme kierrätysratkaisuista tyylikkäitä. Aiemmin kerääjän virkaa toimitti joukko erilaisia paperikasseja ympäri lattioita. Ihan tavallinen paperikassi menee muuten telineeseen juuri passelisti. Tämä johtunee siitä, että teline on sille alun perin suunniteltu! Kuitenkin kestävä juuttikassi on mielestäni hienostuneempi ratkaisu. 
 2. Tampere -tarjoiluvaunu on myös yksi suosikkejani. Uskon, että hankin moisen tulevaisuudessa olohuoneemme sisustusta koristamaan, jahka saadaan remonttiasioita eteenpäin. Sille olisi paikka sohvan vieressä jo valmiiksi katsottuna.

  Kuva valmistajalta

   

   

 3. Talovalaisin on mielestäni paitsi muotoilultaan ajaton, myös tarinaltaan niin hauska, että se ansaitsee paikkansa tässä listauksessa.

  Kuva valmistajalta

Everyday Designin tuotteita voit ostaa, paitsi valituilta jälleenmyyjiltä, myös heidän uudistuneesta verkkokaupastaan, jossa on ilmainen toimitus yli sadan euron tilauksiin.

 

Kaupallinen yhteistyö: Everyday Design

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.