Hae
Sarkasmia ja shampanjaa

Alejandra Beauty Salon -timanttihionta ja De-sense -kasvohoito sekä alekoodi

*Palvelut ja alekoodi saatu Alejandra Beauty Salon:sta

Alejandra Beauty Salon sijaitsee Jätkäsaaressa erinomaisten yhteyksien varrella aivan Clarionin kupeessa. Tässä postauksessa jaan kokemuksia timanttihionnasta* sekä De-Sense -kasvohoidosta*, joita pääsin testaamaan taannoin yhdistelmähoitona. Postauksen lopussa on myös alekoodi marraskuun ajaksi kasvohoitoihin!

Kirjoitin viime vuonna tähän postaukseen: ”Olen edelleen kamalan laiska. Yritän kuoria naaman ja vartalon vähintään kerran viikossa, koska sokeroijani käskee. Haluaisin kovasti käydä kosmetologilla säännöllisesti tekemässä kasvojenpuhdistuksen tai jonkin rentouttavan hoidon.”

Tämä kyseinen sokeroija on nimeltään Elvira. Hän on mahtava tyyppi ja taitava kosmetologi, joka on pitänyt karvoituksestani huolta noin puolisentoista vuotta. Nyt kuitenkin hän saa pitää huolta myös herkästä hipiästäni.

Kokemukseni hoidoista ja alekoodi Alejandra beauty salon:iin

Meillä oli alun perin puhetta, että hän tekisi minulle kemiallisen kuorinnan. Kuitenkin analysoituaan kasvojeni ihoa, hän päätti vaihtaa taktiikkaa. Ihoni oli tukossa, mutta samalla kuiva ja herkkä.

Hän kertoo valituista hoitomenetelmistä näin:

”Päätin yhdistää kaksi menetelmää timantihionnan ja De-Sense (Bioline Jatò). Timanttihionta kuorii kuolleet ihonsolut. Hoidon jälkeen hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Sitten tein rauhoittavan De-Sense kasvohoidon erittäin herkälle, hyvin kuivalle iholle. De-Sense poistaa punoituksen, vahvistaa verisuonia, kosteuttaa ja nuorentaa ihoa.”

Olen aiemmin käynyt kosmetologilla mekaanisessa ihonpuhdistuksessa ja se ei ole miellyttävä toimenpide. Timanttihionta ei kuitenkaan sattunut lainkaan. Hionnan jälkeen sain rauhoittavan De-Sense -hoidon, johon kuului kosteuttavia naamioita. Hoidon jälkeen iho tuntui todella hyvältä ja olo oli rentoutunut.

Timanttihionnan jälkeen on tyypillistä, että iho saattaa hilseillä ja tuoda epäpuhtauksia pintaan. Näin minullekin kävi, mutta nyt reilun viikon kuluttua hoidosta ihoni voi mielestäni oikein hyvin. Toki olen myös kotioloissa pyrkinyt antamaan sille huomiota ja enemmän kosteutta. Kuten olen sanonut, olen ollut aiemmin laiska ihonhoitaja, mutta ikääntymisen myötä siihen on tultava muutos, koska tietenkin haluan näyttää heleältä ja hehkeältä.

Jotta muutkin voisivat näyttää heleiltä ja hehkeiltä, sain luvan jakaa seuraajilleni tarjouksen, joka on voimassa marraskuun loppuun asti:

  • Koodilla SARKASMIA20 saat -20% kaikista kasvohoidoista.

HUOM! Pääset lisäämään koodin varauksen jälkeen VIESTI-kenttään ja alennus lasketaan kassalla. Voit varata aikasi täällä. Voit myös varata ajan sähköpostitse: info@alejandra.fi

Lue myös: 

Kauneusihanteista

”Tällä kirjoituksella halusin lähinnä tuoda esiin, että olkaa mielummin Jennifer Lawrence tässä Kim Kardashianien maailmassa”

Kymmenen kauneusfaktaa

Minulla on kuitenkin muuta käyttöä tuhansille euroille kuin päärynävartaloni, joten isompi rintavarustus jääköön haaveeksi.”

Kymmenen kauneusfaktaa vol.2

”Myös niin sanottu sibelius -ryppy otsassa alkaa olla jo niin merkittävä, että sille voisi järjestää juhlat.”

Kauneushaaste

”Älä koskaan mene nukkumaan pakkelit naamassa. Voin kertoa, että siinä käy näin: epäpuhtauksien lisäksi saat ryppyjä. Toinen kauneusvinkkini on, että juo paljon vettä (jossa on kuplia, lime ja vodkaa).”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.