Hae
Sarkasmia ja shampanjaa

Kuukauden kymmenen:lokakuu

Havahduin siihen, että tässä vuodessahan ollaan jo viimeisellä kvartaalilla. Lokakuu näyttää sangen kiireiseltä, mutta tässä maailmanajassa se on pelkästään positiivinen asia. Mitä enemmän hommia ja puuhaa, sen vähemmän aikaa ajatella koronanperkelettä ja ahdistua kaikesta siihen liittyvästä.

Syyskuussa en oikeastaan ottanut juurikaan kuvia ja sen vuoksi tämän postauksen saldo jää todella laihaksi. Lupaan skarpata tässä kuussa. Ehkä.

Katsaus kuitenkin viime kuun listaan:

  • Kon Mari Työnilon löytämisen taika -kirja jäi kesken. Minulla ei ole aikaa moisiin turhanpäiväisyyksiin. Olen lukenut alkuperäisen KonMarin sekä lukuisia ajanhallintaan ja työelämän tehokkuuteen liittyviä opuksia aiemmin. Valitettavasti ensimmäisen sadan sivun jälkeen koin, ettei tämä kirja tuo minulle mitään uutta. Se voisi olla kuitenkin jollekulle hyvä ensikosketus paremmin organisoituun työelämään.
  • Ranskalaistyylisistä rapujuhlista kesti toipua kaksi viikkoa. Ne olivat silti sen arvoiset.
  • En käynyt kävelyllä jokaisena etäpäivänä, mutta ihan mukavasti kuitenkin. Pieni ulkoilu kieltämättä piristää.

LOKAKUU

Kuukauden ensimmäisen aamun ensimmäinen ajatus: Ei pysty. (Torkutin varmaan tunnin, tuli kiire ja vitutti.)

Tämän kirjan aion lukea: Taidan palata Tulen ja jään laulun pariin.

(Työ)asia, jonka aion saada valmiiksi: Aika monta projektia. Pyrin nyt kotona, töissä ja blogihommissa priorisoimaan huolella ja keskittymään vain pakollisiin hommiin. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että joudun sietämään esimerkiksi kotona hieman epäjärjestystä ja blogin postausaktiivisuus saattaa kärsiä.

(Työ)asia, jonka tiedän roikkuvan puolivalmiina vielä tämän kuukauden jälkeenkin: Ihan kaikki arjen sujuvuuden kannalta ei-niin-välttämättömät kotityöt, kuten villasukkien parsiminen, vaatekaappien siivous tai jääkaapin peseminen. En kyllä toisaalta tee näitä melkein koskaan muutenkaan.

Lausahdus, josta saan juuri nyt energiaa arkeeni:

No, asioita tapahtuu ja sitten niihin suhtaudutaan.”

-Ryden mutsi

Ruoka, jota aion kokeilla: Meillä on ystäväni kanssa lauantaina viinitasting ja sushi-ilta, joten ehkäpä tilaan jonkin nigirin, jota en ole aiemmin maistanut.

Tässä kuussa tapahtuvista asioista eniten olen odottanut tätä ja nyt se viimein toteutuu: Osallistun yhteistyön tiimoilta Monna Pursiaisen Energisempi minä-valmennukseen, joka alkoi tänään. Odotan, että saisin valmennuksesta ajatuksia, vertaistukea sekä vinkkejä, jotta jaksaisin kiireisessä arjessa tehdä enemmän hyvinvointia tukevia valintoja.

Asia, joka tuntuu ristiriitaisimmalta: Kaikki koronaan liittyvät asiat ja rajoitukset tällä hetkellä. Epätietoisuus.

Yksi tavoite, joka on mahdollista saavuttaa: Aion käydä katsomassa Tove-elokuvan, kasvohoidossa ja nauttia ystävien sekä perheen seurasta turvallisesti.

Minkä asian haluaisin lapseni muistavan tästä kuukaudesta: Meillä oli ajatuksena lähteä sukuloimaan isovanhempieni luo jossain välissä, mutta pitää nyt tartuntatilanteen kiihtymisen vuoksi vähän tarkkailla ja pohtia sitä. On paljon muutakin mukavaa tekemistä suunnitelmissa tälle kuulle. Ehkä niistä tarttuu jokin muisto.

Syyskuussa JULKAISIN NELJÄ POSTAUSTA:

Koronanperkele

Minä tahdon olla energisempi ja jaksaa arjessa paremmin

10 kysymystä

Kuukauden kymmenen:syyskuu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *