Hae
Sarkasmia ja shampanjaa
Kaupallinen yhteistyö

Minä tahdon olla energisempi ja jaksaa arjessa paremmin

Kaupallinen yhteistyö: Energisempi minä-valmennus

Minä haluaisin olla energisempi. En halua laittaa farkkuja jalkaan. Takkini on kutistunut pesussa. Ja tämä jakku. Ja tämä hame. Väsyttää ihan koko ajan. Pitäisi ulkoilla. Pitäisi korjata fillari. Uskaltaisinko mennä kuntosalille? Ei sillä, että laskisin, mutta puntarin lukema näyttää tällä hetkellä yhtä paljon kuin raskauden loppumetreillä. Siis silloin joskus kolme ja puoli vuotta sitten. En enää mahtuisi häämekkooni. Menin naimisiin vuosi sitten.

Näiden samojen ajatusten kanssa ovat hiljattain painineet myös kanssauramutsit, bloggaajakollegat Johanna Tolppola sekä Gaalanainen-Emppu. Molemmat tahoillaan ovat puhuneet muun muassa siitä, kuinka arjessa on joskus hankala tehdä järkeviä ruokavalintoja ja tulee herkuteltua. Kun on lapset, työ, blogi, pari pikku kirjaprojektia siinä sivussa ja ketähän meitä nyt oli. Allekirjoitan. Itselläni tämä elämä menee vähän niin, että joko syön terveellisesti, panostan uneen ja kuntoilen tai valvon myöhään, en jaksa edes valita niitä portaita hissin sijaan, syön usein herkkuja ja juon viiniä.

Tasapaino olisi kiva. Gaalanainen-Emilia kirjoitti näin:

Mieheni on aina sanonut, että häntä ei haittaisi, jos painaisin vaikka kaksikymmentä kiloa enemmän, kunhan oisin tasapainoisempi. Harmi vain, että tasapainoisuus ei tunnu kasvavan kertyvien kilojen myötä..

Tämä olisi voinut olla yhtä hyvin minun kirjoittamani virke. Olin siksi todella innoissani, kun Monna kysyi minua mukaan Energisempi minä -valmennukseensa.

 

 

Mistä Energisempi minä -valmennuksessa on kyse?

Valmennuksen kuvauksessa sanotaan näin:

Jos haluat nyt tehdä muutoksen omaan oloon ja panostaa kokonaisvaltaisesti omaan hyvinvointiisi, tämä valmennus on sinua varten.

Valmennuksessa panostetaan arkiaktiivisuuteen ja sen lisäämiseen sekä itsetunnon parantamiseen ja armollisuuden opetteluun. Näiden muutosten avulla tulet olemaan energisempi ja alat nauttia arjestasi täysin uudella tavalla!

Tämä ei voisi tulla parempaan saumaan. Kaipaan todella arkeeni jälleen energiaa ja kadonnutta tasapainoa. Tasapainoa työn, levon, aktiivisuuden, sosiaalisuuden ja hiljaisuuden välillä. Parempaa unenlaatua ja monipuolisempaa ruokaa.  Tarvitsen lempeän sysäyksen takaisin raiteille sekä vertaistukea, sillä haluan yksinkertaisesti jaksaa paremmin arjessa ja tuntea oloni taas hyväksi nahoissani.

Energisempi minä -verkkovalmennus lyhyesti:

  • Helppoja kotitreenejä ja reseptivinkkejä, jotka sopivat kiireiseen arkeen
  • Lempeästi asiaa esimerkiksi itsetunnosta, motivaatiosta sekä itsensä hyväksymisestä
  • Suljettu Facebook-ryhmä valmennukseen osallistuville
  • Valmennus alkaa 5.10.2020 ja kestää 5 viikkoa

Koodilla SARKASMIA15 saat -15% alennusta hinnasta (ovh 59,90€)

Lue myös: Totuus raskauskiloista

Kaupallinen yhteistyö: Energisempi minä-valmennus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *