Hae
Sarkasmia ja shampanjaa
Kaupallinen yhteistyö

Relove, rakkaudesta second hand-muotiin ja visuaalisuuteen

Kaupallinen yhteistyö: Relove

Tämä postus on osa Indiedaysin Vaikuttaja auttaa-kampanjaa, jossa vaikuttajat auttavat nyt koronakriisin aikana paikallisia yrityksiä pro bono. Minua pidempään seuranneet tietävät, että Relove on lähellä sydäntäni. Ostan leijonanosan vaatteistani käytettynä ja useimmiten juuri Relovesta. Olen tuttu näky etenkin Töölön myymälässä ja käyn siellä lähes viikoittain. Relove on vilahdellut viimeisen neljän vuoden aikana sekä täällä blogissa että Instagramissani tiuhaan tahtiin. Sen vuoksi olen enemmän kuin iloinen, että minut valittiin tämän kampanjan tiimoilta auttamaan juuri heitä. Tätä postausta varten halusin haastatella Reloven väkeä ja sainkin langan päähän yrittäjä Noora Hautakankaan sekä operatiivisen johtajan, Iines Rantasen.

Second hand ja kirpputorit ovat pitkään olleet Nooran elämässä mukana. Hän kertoo yrittäjähenkisyyden sekä maanläheisten arvojen olevan peruja lapsuudenkodista maaseudulla. Hän toteaa myös olevansa hyvin visuaalinen ihminen ja rakastavansa kauniita asioita. Relovessa tärkeässä roolissa onkin vastuullisuus, harmoninen miljöö, tarkoin harkittu rauhallinen musiikki sekä tietenkin myös erinomainen kahvi. Yksityiskohdat on tarkkaan mietitty. Allekirjoitan tämän. Molemmissa Reloven liikkeissä on aina miellyttävä tunnelma. Ja hyvää kahvia.

Viimeistään korona on osoittanut, että Relove on enemmän kuin työpaikka

Korona on tuonut omat haasteensa Reloven liiketoimintaan: molemmat myymälät ovat olleet maaliskuun puolivälistä saakka suljettuina. Tämä aika on ollut haastavaa, mutta tuonut hyvääkin: verkkokauppa on ottanut harppauksia eteenpäin ja koronan myötä kehitettiin myös matalamman kynnyksen online-ostofoorumi, Insta-shop.

Taannoin lanseerattiin myös uusi Relove Petit -palvelu, jota sain itsekin tämän yhteistyön tiimoilta testata. Valitsin vaatekaapistani kymmenkunta aarretta, jotka ekologinen lähettipalvelu haki ennakkoon sovittuna ajankohtana. Tämän jälkeen Reloven väki kävi ne läpi ja laittoi myyntiin verkkokauppaan tai Insta-shopiin.

Reloven markkinoinnista ja verkkokaupan kehittämisestä vastaava Iines on yksi työntekijöistä, jotka tälläkin hetkellä tekevät töitä Reloven toiminnan jatkumisen eteen pro bono. Iineksen ja Nooran lisäksi verkkokaupan, Insta-shopin, muiden kehityshankkeiden ja hallinnon parissa työskentelee kaksi ihmistä. Tämä on todella osoitus rakkaudesta lajiin.

”Hyvä tulee jossain vaiheessa aina takaisin”, toteaa Iines. Olen samaa mieltä.

Jos sinä haluat myydä vaatekaapin aarteita, tehdä ihania second hand-löytöjä tai muuten tukea Reloven toimintaa näin poikkeusaikana esimerkiksi ostamalla lahjakortin, tässä on linkki Reloven verkkokauppaan.

PS.Näin koronan aikaan tuohon Relove Petit-palveluun liittyvä nouto on muuten ilmainen.

Postauksen kuvat: Relove

Alla muutamia omia second hand-tyylejäni ja tunnelmaa Relovesta:

Mekko: Ivana Helsinki, kengät: Acne Studios Molemmat ostettu Reloven Töölön myymälästä.

Paita ja jakku: Tiger of Sweden, molemmat ostettu Reloven Fredan myymälästä.

Takki: Vuokko, ostettu Reloven Töölön myymälästä.

Tässä kuvassa olen iloisena aamupala-hääpalaverissa ystäväni kanssa Reloven Töölön myymälässä viime kesänä.

Lue myös:

Relove -Töölön helmi

Relove lifestyle ja parhaat Second Hand -löytöni

Kaupallinen yhteistyö: Relove

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *