Hae
Sarkasmia ja shampanjaa

Kesäsuunnitelmia ja ämpärilistaa

Olen aiemminkin tehnyt kaikenkarvaisia listauksia ja kesösuunnitelmia. Suunnitelmilla, ainakin ruuhkavuosien keskellä, on kuitenkin tapana jäädä arjen jalkoihin, jos niille ei proaktiivisesti varaa aikaa. Se verottaa hieman spontaania kesänviettoa, mutta totuuden nimissä spontaanius ei ole ollut viime vuosina muutenkaan kovalla käytöllä.

Listasin siis jo jokunen tovi sitten asioita, jotka haluan kesän aikana toteuttaa. Mukana on sellaisia, jotka toistuu joka kesä, kuten matka mummolaan tai retki mansikoita poimimaan, sekä asioita, jotka ovat nyt tämän kesän juttuja, kuten miniloma Porvooseen.

kesän 2021 kymmenen kohdan ämpärilista

  1. Grillijuhlat omalla pihalla. Tämä toteutettiin mutsikamujen ja lapsikatraan voimin viikonloppuna. (Postauksen kuvat liittyy.) Meillä on ihana piha, mutta sitä tulee käytettyä ruokailuun ja ilakointiin turhan harvoin. Kutsuin siis viime viikonloppuna neljä ystävääni jälkeläisineen meille ja vietimme mahtavan iltapäivän grillaillen ja juoruten. Lapset leikkivät keskenään.
  2. Kesäinen päivä ja terassikierros Töölössä ystävän kanssa. Tämä on varattu ensi lauantaille. Ohjelma:
    • Aamupala Tintintangossa
    • Ostoksia Vintage-UFFissa, Relovessa ja Putingissa
    • Vierailu Kansallismuseossa
    • Kuplivaa Storyvillen terassilla
    • Kostea lounas Kuukuussa
    • Drinkit Fellowsissa
  3. Pyöräretki Kaisaniemen kasvitieteelliseen puutarhaan.
  4. Vuotuinen eväsretki Suomenlinnaan yhdessä jälkeläisen ja siskoni kanssa. Tämä on alustavasti allakoitu 1.7. loman alkajaisiksi.
  5. Pitkä semispontaani iltapäivä Löylyssä roseeviiniä nauttien. Tämä on puolestaan alustavasti allakoitu heinäkuun lopulle.


  6. Kirppiskierros yhdessä tyttären kanssa.
  7. Retki koko perheen voimin Muumimaailmaan ja yöpyminen Naantalissa. Tämä on varattu 19.-20.6.
  8. Ensiluokkainen miniloma Porvooseen. Tämä on varattu 2.-3.7.
  9. Junamatka mummolaan. Tämä toteutuu viikolla 27.
  10. Käynti Kankaisten marjatilalla Hämeenlinnassa kun ollaan heinäkuussa pidempi pätkä mökillä.

Muuten haluan kesällä ulkoilla, käydä usein Paloheinän portaissa ja ulkosalilla, joista olen nyt vähän innostunut. Haluan myös lukea (ja nykyään kehityksen aallonharjalla myös kuunnella) paljon kirjoja, mennä aviomiehen kanssa hotelliin yöksi ja käydä elokuvissa. Ja syödä tosi, tosi ihania aamupaloja.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *