Hae
Sarkasmia ja shampanjaa

Brunssisuositus: Ravintola Meripaviljonki

En ole aivan varma, kummasta pidän enemmän; laskiaispulla- vai parsakaudesta. Ravintola Meripaviljonki tarjoilee erinomaisen brunssielämyksen merellisissä maisemissa ja sunnuntaisin parsan kera aina 19.5. asti.

Siispä vielä muutaman viikon ajan on mahdollista nauttia tuosta kausiherkusta. Brunssi on keskihintainen, mutta ehdottomasti jokaisen euron väärti. Erityisesti parsakeitto sai seurueemme pisteet.

Jos jotain miinusta täytyy tälle brunssille antaa, todettakoon, että keli olisi voinut olla parempi, jotta Töölönlahden kauniit maisemat olisivat päässeet oikeuksiinsa.

Parsabrunssi

Keitettyä valkoista parsaa ja hollandaisekastiketta
Ruskistettua voita ja keitettyä kananmunaa
Tonnato-kastiketta ja parmesaanilastuja

Kauden vihreitä ja ruohosipulivinegrettiä
Parsa-artisokka-hernesalaattia ja herneenversopestoa
Kolmen pavun kvinoaa ja paprika-kapridressinkiä
Marinoitua parsaa ja zucchinia sekä kananmuna-piparjuurikreemiä
Tomaatti-basilika-gnocchisalaattia
Parsakeittoa ja krutonkeja

Savusiika-mätitahnaa ja ruisnappeja
Meripaviljongin katkarapuja Skagen
Sokerisuolattua merilohta

Hunajamelonia, rucolaa ja rapeaa parmankinkkua
Kotimaista härän paahtopaistia ja seesami-tryffelidressinkiä

Mureaa karitsan paahtopaistiaja kermaista salviakastiketta
Parsa-tryffelimunakokkelia
Parmesaani-perunapaistosta

Talon leipävalikoima

Juustoa ja hillokkeita
Raparperi-mansikkapiirasta ja kermaliköörikreemiä
Maitosuklaamoussea ja metsämarjoja
Vaahtokarkkeja

Kahvia ja teetä

34,50€

Ravintola Meripaviljonki

Säästöpankinranta 3
00530 Helsinki

Parsabrunssi sunnuntaisin, kattaukset klo
10.45-12.45
13.00-15.00
15.15-17.15

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *