Hae
Sarkasmia ja shampanjaa

Hajatelmia

 

Siis aluksi mainittakoon, että ärsytyslistoillani hyvinkin korkealla sijoilla ovat ihmiset, jotka sanovat, että isoja juttuja on tulossa, mutta sitten eivät kerro yhtään, että mitä ne isot jutut on. Minä olen nyt sellainen. Ähäkutti. Sen jälkeen kun jäin lokakuussa viestintähommien osalta freelanceriksi, on tapahtunut paljon ja päivä päivältä mieleni sopukoissa vahvistuu ajatus siitä, että päätös oli ehdottomasti oikea. Avaan näitä asioita myöhemmin kun ne vähän tässä selkiytyvät.

Tässä kohtaa halusin vain tulla kertomaan sekalaisia kuulumisia ja ajatuksia, joita tällä hetkellä on mielen päällä. Olen innostunut muun muassa: töistä, euroviisuista, tulppaanikaudesta, lomasuunnitelmista, parsasesongista, valon lisääntymisestä, liikunnasta ja eduskuntavaaleista.

Menen perjantaina kampaajalle ja ajattelin heittäytyä villiksi laittamalla hiuksiin vuosien tauon jälkeen vähän raitoja. Hurjaa.

Kipuilen tällä hetkellä vähän tämän blogin ja Instagramin sisällöntuotannon kanssa. En oikein tiedä, mihin suuntaan haluaisin näitä lähteä viemään. Haluan ehdottomasti inspiroida ja antaa vertaistukea sekä jakaa tietoa minulle tärkeistä asioista ja teemoista, mutta jotenkin silti tuntuu, että en oikein saa rajattua asioita, vaan rönyilen joka suuntaan. Ehkä olen vain sellainen ihminen. Antakaa armoa.

Eilen Helsingin Sanomissa julkaistiin artikkeli siitä, miten ”vaikuttajat boostaavat vauvoilla bisnestään”.  Kipuilen senkin asian kanssa. En omista lapseni yksityisyyttä ja silti jaan hänestä kuvia ja tietoja tuhansien ihmisten nähtäville. Olen toki tehnyt linjauksia siihen liittyen, mutta riittääkö se. Tätä pitää pohtia.

Lähden kohta työreissulle kohti Kuopiota ja pitäisi sitä ennen pakata, laittaa sen seittemänsataa sähköpostia, siivoilla ja ehkä käydä happihyppelylläkin. Sen sijaan istun tässä petaamattomassa sängyssä kirjoittamassa tätä postausta. Taidan olla prokrastinaation mestari.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *