Hae
Sarkasmia ja shampanjaa

Täydellinen kana-avocadopasta

Kuten olen kertonut, en ole mikään velho keittiössä. Osaan kuitenkin jotenkuten tehdä maittavaa perusruokaa. Tämä pasta on sitä parhaimmillaan ja resepti on kehittynyt aikojen saatossa. Pasta ei ole kevyimmästä päästä, mutta tässä versiossa on paljon hyviä rasvoja. Ohje on periaatteessa neljälle, mutta koska olemme nälkäisiä suursyömäreitä, tästä riittää meidän taloudessamme kahdelle.

IMG_0984

Tarvitset:

300g maustamattomia broilersuikaleita
Iso kourallinen tuoretta pinaattia

2 rkl oliiviöljyä
1 kypsä avocado
1 chili
1 limen mehu
Kirsikkatomaatteja
Tuoretta basilikaa

Tuorepastaa tai (täysjyvä)spagettia

Marinadi:
Tilkka oliiviöljyä
1 valkosipulin kynsi
Mustapippuria
Suolaa
Cayannepippuria

+ siemeniä (itse käytin kurpitsan- seesamin ja pinjansiemeniä) sekä cashew -pähkinöitä

  1. Aloita valmistamalla marinadi kanalle ja pinaateille. Laita kulhoon pohjalle öljyä sekä mausteet ja pieneksi pilkottu valkosipuli. Lisää joukkoon kanasuikaleet sekä pinaatti ja sekoita hyvin. Jätä hetkeksi maustumaan.
  2. Ärsyynny siitä, että avocado ei ollutkaan täydellisen kypsä.
  3. Pilko avocadon hedelmäliha kuutioiksi, pieni kirsikkatomaatit, poista chilistä siemenet ja hienonna se.
  4. Laita toisen kulhon pohjalle oliiviöljyä ja lisää joukkoon hienonnettu chili ja basilika, sekä avokado ja tomaatit.
  5. Purista päälle limen mehu. Sekoita hyvin.
  6. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  7. Paista kana ja pinaatti pannulla kypsäksi.
  8. Paahda vielä pähkinöitä pannulla sen verran, että ne saavat kullanruskean värin.
  9. Sekoita kulhossa pasta, kanat, pähkinät ja avokadoseos.
  10. Syö ja ole onnellinen.IMG_0988

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *